Centres escolars

Ja podeu programar els tallers!

En aquesta edició us oferim 3 tallers de diferent temàtica per l'alumnat. Podeu programar-los a les línies que us semblin més adequades i podeu escollir els tallers que us semblin més interessants.

  • L'economia del teu dia a dia 

  • Endeutar-te? amb seny!

  • L'art d'emprendre el teu negoci

Els tallers comencen al gener i acaben el 30 d'abril . Podeu programar els dies i hores que us vagin millor, però si teniu més d'una línia us recomanem que les programeu en hores consecutives per tal d'optimitzar el desplaçament del voluntariat.


1)  Heu de fer clic  a sol·licitar tallers i introduïr el número de línies.


2) Indiqueu el número de línies que participen al programa i els dies i hores per realitzar els tallers. Recordeu que no és obligatori fer tots els tallers!


3) Un cop finalitzada la programació us apareixerà el següent quadre, els tallers que heu introduït estan registrats a la última pàgina. 

Si us heu equivocat cliqueu al llapis i podreu canviar la data i l'hora (o eliminar el taller amb la icona de la paperera).


Aquests són els passos que heu de seguir per fer la programació dels vostres tallers. No dubteu a contactar amb nosaltres a efecadults@iefweb.org

El formulari està dissenyat per a fer servir un dels següents navegadors: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microdoft Edge o Safari. No és compatible amb l'Internet Explorer.