Centres escolars

Ja podeu programar els tallers!

En aquesta edició us oferim 7 tallers de diferent temàtica per l'alumnat de 4t d'ESO. Podeu programar-los a les línies que us semblin més adequades (4t d'ESO, economia, matemàtiques, tutoria...) i podeu escollir els tallers que us semblin més interessants. Si només en podeu fer un o dos us recomanem els primers! 

  • Administrant els teus diners: gestió del pressupost personal i el fons d'emergència.

  • Endeutar-se? amb seny!:  consum responsable i com evitar el sobreendeutament.

  • Inversió intel·ligent i sostenible: entendre el binomi risc / rendibilitat. Finances Socialment Responsables.

  • Els impostos i tu: per a què serveixen els impostos i les conseqüències del frau.

  • Finances per a la vida: objectius vitals i objectius financers.

  • (In)forma’t per decidir: el dret bàsic dels consumidors és el dret a la informació.

  • N'estàs segur?: risc, responsabilitat civil i assegurances.

Per als centres de la província de Barcelona:
Els tallers comencen al novembre i acaben el 30 d'abril . Podeu programar els dies i hores que us vagin millor, però si teniu més d'una línia us recomanem que les programeu en hores consecutives per tal d'optimitzar el desplaçament del voluntariat. NOVETAT! Podeu escollir la modalitat del taller: presencial o online.

Per als centres de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona:
Els tallers comencen al desembre i acaben el 30 d'abril. Podeu programar els dies i hores que us vagin millor, però si teniu més d'una línia us recomanem que les programeu en hores consecutives per tal d'optimitzar el desplaçament del voluntariat. NOVETAT! Podeu escollir la modalitat del taller: presencial o online.

1)  Heu de fer c lic a sol·licitar tallers i introduïr el número de línies.


2) Indiqueu el número de línies que participen al programa i els dies i hores per realitzar els tallers. Recordeu que no és obligatori fer tots els tallers! 


3) Un cop finalitzada la programació us apareixerà el següent quadre, els tallers que heu introduït estan registrats a la última pàgina. 


Si us heu equivocat cliqueu al llapis i podreu canviar la data i l'hora (o eliminar el taller amb la icona de la paperera).


Aquests són els passos que heu de seguir per fer la programació dels vostres tallers. No dubteu a contactar amb nosaltres a efec@iefweb.org

El formulari està dissenyat per a fer servir un dels següents navegadors: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microdoft Edge o Safari. No és compatible amb l'Internet Explorer.