Centres escolars

Programa els tallers d'EFEC!

En aquesta nova edició del programa EFEC us oferim 7 tallers de diferent temàtica per l'alumnat de 4t d'ESO. Podeu programar-los als grups que us semblin més adequats (4t d'ESO, economia, matemàtiques, tutoria...) i podeu escollir els tallers que us semblin més interessants. Si només en podeu fer un o dos us recomanem els primers! 

  • Administrant els teus diners: gestió del pressupost personal i el fons d'emergència.

  • Endeutar-se? amb seny!:  consum responsable i com evitar el sobreendeutament.

  • Inversió intel·ligent i sostenible: entendre el binomi risc / rendibilitat. Finances Socialment Responsables.

  • Els impostos i tu: per a què serveixen els impostos i les conseqüències del frau.

  • Finances per a la vida: objectius vitals i objectius financers.

  • (In)forma’t per decidir: el dret bàsic dels consumidors és el dret a la informació.

  • N'estàs segur?: risc, responsabilitat civil i assegurances.

Per als centres de la província de Barcelona:
Els tallers comencen al novembre i acaben el 30 d'abril . Podeu programar els dies i hores que us vagin millor, però si teniu més d'una línia us recomanem que les programeu en hores consecutives per tal d'optimitzar el desplaçament del voluntariat. Podeu escollir la modalitat de taller presencial, online o professor intern*.

Per als centres de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona:
Els tallers comencen al desembre i acaben el 30 d'abril. Podeu programar els dies i hores que us vagin millor, però si teniu més d'una línia us recomanem que les programeu en hores consecutives per tal d'optimitzar el desplaçament del voluntariat. Podeu escollir la modalitat de taller presencial, online o professor intern*.

*Per a la modalitat de taller "PROFESSOR INTERN" caldrà contactar amb l'equip d'EFEC.

IMPORTANT!! El navegador Internet Explorer acostuma a donar problemes. Et recomanem que utilitzis "Google Chrome" o similar.

PAS 1. EFEC: Creació de curs

Fes clic a "NOU CURS" per programar els tallers d'EFEC


Odoo • Text and Image

PAS 2. Creació de curs

Indica el "NÚMERO DE LÍNIES" per les quals vols programar tallers. Pots programar els tallers que vulguis per a les línies que vulguis.

Odoo • Text and Image

PAS 3. Programació de tallers

Indica el nom de cada línia i el nombre d'alumnes de cada grup. Selecciona els tallers que vols realitzar i programa'ls en la data i hora que vulguis.


Odoo • Text and Image

PAS 4. Modalitat dels tallers

De cadascun dels tallers que vulguis programar, selecciona'n el tipus (presencial o online).

ATENCIÓ! Si vols realitzar tallers en la modalitat "PROFESSOR INTERN", selecciona la modalitat "presencial" i contacta amb l'equip d'EFEC.

Odoo • Text and Image

PAS 5. Confirmació de tallers

Quan acabis de fer la programació, selecciona l'opció "CONFIRMAR" de cadascun dels tallers que vols realitzar i fes clic a "FINALITZAR" per acabar.

RECORDA! El navegador Internet Explorer acostuma a donar problemes. Et recomanem que utilitzis "Google Chrome" o similar.


Odoo • Text and Image

PAS 6. Comprova la teva programació

Un cop finalitzat el procés de programació, comprova que els tallers que has seleccionat són correctes així com la data i hora i el format.

Fins que no rebis el correu electrònic amb la validació dels tallers, podràs editar la programació o eliminar-la fent clic als botons del mig i de la dreta marcats en vermell. Si vols fer alguna modificació en la programació un cop validats els tallers, hauràs de contactar amb l'equip d'EFEC.

Sempre que ho desitgis podràs descarregar-te el material dels tallers fent clic al botó de l'esquerra marcat en vermell.

Odoo • Text and Image